Pages

25 Haziran 2012 Pazartesi

Sigaranın Kanserde Etkisi

Eğer ev temizlik malzemeleri bulunan bazı kimyasal maddelerin (kanser yapıcı) zararlı değil, aynı zamanda kanserojen sadece olduğunu biliyor muydunuz? Amonyak gibi kimyasal maddeler içeren ürünler dikkat, dietanolamin (DEA), klor, trietanolamin (TİM), butil Cellosolve ve alkilfenol etoksilatlar (maymun). Bu kimyasallar sadece kanser değil, aynı zamanda diğer tıbbi koşulları bir bolluk neden olmaz.

Sigara

Sigara içmek kanser, neredeyse her türlü bir numaralı nedenidir. Doğrudan sigara tehlikeli ve kanser geliştirme riskini artırır rağmen, ikinci el duman doğrudan sigara daha, kadar tehlikeli, hatta daha tehlikeli olabilir. Kenara sigara bırakma dışında, ayrıca zehirli gazlar teneffüs önlemek ve sigara içmeyin ve sigara içenlerin etrafında olmaktan kaçınmalıdır.

Bilgi uzakta bu gün sadece bir kaç parmak olmak, mazereti kanser hakkında farkında olmak ve bunu nasıl önleyeceklerini değil yoktur. Öz-bilinç kanser zayıflatıcı etkileri kaçınarak anahtarıdır. Eğer risk faktörleri bilmeli, bir tarama veya test prosedürü almak ve sağlıklı bir yaşam tarzı seçimler yapmak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text