Pages

27 Temmuz 2012 Cuma

Onkoloji Hemşiresi Hayati Ortaklığı


Bazı onkologlar kanseri için birincil tedavi olarak kemoterapi uzmanlaşmak seçin. Bazı durumlarda, ciddi, hem kemoterapi ve radyasyon bir hastanın vücut içinde büyüyen tümör küçültmek için kullanılır.

Bir tümör kolayca hayati organlara zarar vermeden kaldırılabilir zaman, cerrahi bir onkolog da tedavi planı dahil edilebilir. Cerrahi olarak çıkarılması genellikle tümörün kökeni daha fazla yayıldı büyüme orijinal alanı, bu yüzden kanser çok uzak yayılmış değil, kullanılan cerrahi ile yardım için daha az olasıdır. Hatta ameliyattan sonra kemoterapi ve radyasyon gibi diğer tıbbi tedaviler, muhtemelen kalan kanser hücreleri ile savaşmakta ve daha fazla büyümeleri önlemek için kullanılır.

Bir Onkoloji Hemşiresi Hayati Ortaklığı

Onkoloji hemşirenin rolü kanser tedavileri planlayan ve gerçekleştiren medikal onkolog oynadığı rol kadar önemli olabilir. Hemşire sürekli, hastanın kaydettiği ilerlemeyi değerlendiren tedavileri koordine etmek, hasta ve ailesinin eğitimi ve alandaki son gelişmeler üzerinde araştırma belirli saatlerde yoluyla kanser hakkında daha fazla bilgi almak için devam ediyor biridir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text