Pages

23 Ekim 2012 Salı

İçki Servisi Nasıl Yapılır

Eğer ortak veya barda başarı için umut varsa, bar stokları üzerinde bir göz tutmak zorunda. Ekipmanları, aksesuarları, temizlik malzemeleri ve ayrıca yenilebilir dikkatli not alarak buna dahil.



Bir temiz ve prezentabl çubuğu sağ bar ekipmanları ve aksesuarları kalmadan çalışmaz. Müşterilerine her türlü hizmeti sunan ve yapar bu yardım personeli için kolay çalışır. Ya, sizin bar için çok fazla servis personeli işe almak zorunda değildir. Bu ekipman ve aksesuarları çoğu hizmet bar tezgahın arkasındaki kullanılacaktır. Verilen ve göz ardı için bu ekipman ve aksesuarları, ancak çoğunlukla alınır. Onların önemi, bunların eksik sadece gerçekleşmiştir.


Barda içki sol, sağ ve merkez servis edilir bir yerdir. İçecek kadar hizmet sorumludur barın arkasındaki kişi zaten şişeleri bir dizi açtı olurdu. Böylece, şişe açacakları olması gerekir. Içki bile hızlı müşterilere sunulacaktır. Normalde dolapları asmak için bırakılan kayısı faydaları bu elini tuttum açacakları olmasını istemiyorsanız, size karşı özel yerine şişe için özel açacakları ile yüklü tezgah olabilir. Onlar masadan masaya giderken Garsonlar da kullanım için kendi şişe açacakları verilebilir. Bir vida ya da bir mantar çıkarıcı açılacak gerektirecek bazı içecekler ya da şişe vardır. Etkili içecekler servis ve dökülme en aza indirmek için, şişe pourers almak zorunda kalacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text