Pages

2 Ağustos 2012 Perşembe

Beyin Kanseri ve Gliomalar


beyin sapı gliom - Bunlar, beyin alt kısmı bulunmaktadır. Bu ana gövde fonksiyonlarını kontrol olarak beynin bu son derece önemlidir. Beyin kontrolü gliomlar çoğu yüksek kaliteli ve dolayısıyla çok tehlikeli.
d) Astrositomlar - Onlar astrosit olarak bilinen hücreleri yer almaktadır. Onlar omurların veya beynin herhangi bir yerinde yetişebilen. Çocuklar, onlar beyincik veya beyin gelen oluşturun.

2. Sigara Gliomalar:

Bu destekleyici olmayan hücrelerden oluşur. Çeşitli türleri şunlardır:
a) Pineal tümörler - Onlar epifiz bezleri büyür ve kolaylıkla beyin çıkarılabilir. Bazıları oldukça diğerleri hızlı büyürken büyüyor yavaş.
b) medulloblastomlardır - Bunlar temel sinir hücrelerinden başlar. Ayrıca beyincik büyüyebilir. Ayrıca ilkel nöroektodermal tümörler olarak adlandırılır.
c) kraniofaringiomlar - Onlar hipofiz bezi kaynaklı. Çoğu zararsız. Onlar, çünkü aşırı ve hipotalamus bezi, basın durumda, çeşitli önemli özellikler kaybolur ve tehlikeli hale gelmiştir.
d) Schwannomalar - Onlar schwan hücrelerden başlatmak ve miyelin oluşturmak. Miyelin işitsel sinir hücreleri korur.
e) Meningiomlar - Bunlar, 30 ila 50 yaş segmenti kadınlar tarafından deneyimlidir. Bunlar zararsızdır ve meninksler başlıyor.



ORTA BEYİN TÜMÖRLERİ:

Aşağıdaki kanserler ikincil tümörler neden olan en yaygın türü vardır; akciğer, meme, böbrek, kolon ve malign melanom.

İkincil beyin tümörleri vücudun değişik yerlerinde oluşturmak ve zihin içine almak, bu kanserler vardır. Onlar metastatik ve damarları ve lenfatik sistem programı içine almak. Daha sonra damarlar ve / veya lenf damarları yoluyla akması ve akılda açtı olsun. Buradan da bölme devam ve sıkıntı verici hale gelir.

İkincil beyin maligniteler tedavi etmek zordur. Ayrıca intrakranial kavite kanserlerinin önemli bir nedenidir.

Aşağıdaki maligniteler ikincil tümörler neden en tipik türleri şunlardır:

• Tehlikeli Kanser malignite
• Kolon
• Akciğer
• Böbrek
• Meme

Sonuç:

Beyin kanseri malignite konvülsiyonlar, uyuşukluk, yanlış anlamalar ve davranış değişiklikleri gibi belirtiler geniş bir yelpazeye sahiptir. Tüm beyin maligniteler kanseri, ve zararsız maligniteler benzeri işaretleri sonuç olamaz. Eğer sahip beyin tümörü tür bulmak her zaman mümkün değildir. Tümör bir hekim üzerinde çalışması mümkün olduğunu aklın hassas bir yönü olduğu için bu olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text