Pages

31 Temmuz 2012 Salı

Oksijenli Doğal Tedaviler


Orada aynı zamanda vitamin B17 denilen laetrile ilgili tartışmaların çok olmuştur ama o da kanser hastaları yardımcı olduğu bilinmektedir. Bu cerrahi, radyasyon ve kemoterapi bizim ana tedavilerin kar yeteneğini tehdit nedeniyle kanser endüstrisi çok bu doğal bir madde hakkında bilgi bastırılmış. Laetrile acı badem en bol ve biz darı, macadamia fındık ve karabuğday gibi bu gün yemek için değil eğilimindedir gıdaların birçoğunda da var.

Diğer doğal tedaviler oksijen daha saf bir formudur ve de kanser hücreleri oksijenli ortamda yaşayamaz biliniyor ozon tedavisi vardır. Alman biyokimyacı olduğunu ve Johanna Budwig'in Diyet onun anti kanser diyeti ile birçok başarıya imza atmıştır. Başka bir vücut içinde uyum geri edecek Doğu felsefesine dayanmaktadır Makrobiyotik diyet. Bu, sağlığı iyileştirmek ve daha da önemlisi bağışıklık sistemini güçlendirecektir. Sonunda orada Gerson diyeti, ve bu tedavinin değişik kanser türleri, binlerce hastayı tedavi etti.

Ne yazık ki her zamanki gibi para bizim kanser tedavileri tüm büyük bir rol oynar ve sadece büyümeleri çıkarmadan odaklanması bu yüzden. Bizim 3 tedaviler ile kanser tedavisinde doğal yollarla kanseri tedavi çok daha karlı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text