Pages

22 Haziran 2012 Cuma

Meyvelerin Tiroid Kanserine Faydaları

# 1 Yeşiller sevmeyi öğrenin

Tüm sistemi temizlemek ve size gerekli olan tüm besin ve lif elde etmek için en kolay yolu sebze sevmeyi öğrenmektir. Daha büyük, daha renkli salata iyidir. Onların iyiliği tüm maksimize olarak Yeme çiğ sebzeler tercih edilir. An sebze onlar orijinal faydaları kaybetmeye başlarlar pişirme sürecinde konur.

En popüler alternatif kanser mücadele tedavilerden biri bir Alman doktor, Max Gerson geliyor. Gerson Terapisi temel fikir orijinal sağlıklı duruma hücreleri tekrar ayarlanmasına, vücudun kendi bağışıklık savunma uyarmaktır.

# 2 Tane Yeni Adı

Hiçbir liste hiçbir buğday ile, bu nedenle bu tür Quinoa gibi yeni tahıl keşfetmek, mümkün olduğunca çok kilo korumak için önemli olacaktır, Bulgar ve kahverengi pirinç yemek tabağı o 'toplu' tutmaya yardımcı olacaktır.

Böyle yulaf gibi diğer taneler vücuttan zararlı toksinler kaldırmak için bilinmektedir. Kepekli tahıllar, aynı zamanda iyi bir DNA replikasyonu için gereklidir folik asit gibi B vitaminleri üzerinde yüksek.

# 3 Drink Up

Şehirde yeni bir renk var. Bunun yerine kahve veya siyah çay, yeşil düşünmeye başlar. Yeşil çayın sırrı da sağlıklı dokuya zarar vermeden onları öldürme ise kanser hücrelerinin büyümesini hünerlerimi bağlantılı olabilir güçlü anti-oksidanlar yatıyor.

Içme suyu, her zaman filtre hedefliyoruz.
Ayrıca, limon suyu vücudunuza sonuçta bu kase hareketleri ile yardımcı atıkların ortadan kaldırarak, daha etkin olmasına yardımcı olur.

# 4 düşünün Meyve

Koyu mavi veya koyu mor renge sahip olan herhangi bir meyve gibi yaban mersini gibi büyük bir meyve seçeneği vardır. kendi tohumları ile mor üzüm (deriler ve tohum ile), kırmızı ahududu, siyah ahududu, çilek ve diğer non-turunçgiller, özellikle şeftali ve kayısı.

Meyve de bazı doğal şeker, Stevia serpilir, özellikle de seni özledim bu çöllerin yerini alabilir

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text