Pages

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Japonya'da Shizuoka Üniversitesi Eczacılık Bilimleri Enstitüsü


Diğer taraftan, kemoterapi gibi ilaçların tek bir neo-plastik ilaç ya da bir arada ya da kokteyl içeren kanser tedavisi standart bir rejimi ifade eder. Bu ilaçların aktif maddeleri bölmek ve hızla çoğalarak hücreleri öldürerek hareket. Ancak bu yöntem dahi normal şartlar altında hızlı bölünen zarar hücreler içerir. Kemoterapinin en yaygın yan etkileri ile sonuçlanır: kan hücrelerinin üretiminde azalma, bağışıklık sistemi zayıflamış devlet, sindirim sistemi zarının iltihabı ve saç kaybı.

El-ele alındığında, yeşil çay ve kemoterapi ortak düşmana karşı haçlı birbirini tamamlayıcı mı? Eh, bulgular kesinlikle karışık olmuştur.

Japonya'da Shizuoka Üniversitesi Eczacılık Bilimleri Enstitüsü tarafından fareler üzerinde yapılan bir çalışmada, kanserli tümörlere karşı kemoterapi ilaç doksorubisin etkinliğini yeşil çay yardımcı olarak kullanıldığı zaman iki katından daha fazla sahip çıktığını gösterdi. Tümörler farelere çay yutulur tümör dokusunda doksorubisin daha yüksek bir konsantrasyonu gösterdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text