Pages

23 Ağustos 2012 Perşembe

Lifli Gıdalar Nelerdir?


Biz yüksek lifli gıdalar yerseniz, biz bağırsak iltihabı ve böylece kolon kanseri riskini azaltır. Sigaranın korkunç yan etkilerinden biri de ağız sağlığı üzerindeki etkileri: içenler, dolayısıyla ağız kanserinin tüm bu sözlü iltihap nedeniyle, onlar da artmıştır oranları sigara içmeyenlere oranla dişeti iltihabı ve diş eti hastalığı çok yüksek oranlar var ve. Biz duman ve bu ipi gibi iyi alışkanlıkları ile diş sağlığı bakmak yoksa, oral kanser bizim riskini azaltır. Böyle papilloma virüsü gibi - - biz cinsel yolla bulaşan virüs sözleşme önlemek için dikkat ederseniz biz cinsel ilgili kanserlerin bizim riskini azaltır. Biz güneş yanığı önlemek, o zaman cilt kanseri olasılığını azaltmak ve böylece uzayıp.

Biraz daha karmaşık lif dışındaki gıda bileşenleri ile ilgili iltihabı nedir olmasıdır. Glikoz ve şeker inflamasyon teşvik - hücreleri sadece bu şekerler aşk ve mutlulukla bölmek başlar. Yani çok fazla tatlı yemek yeme iltihaba neden olabilir. Ama bazı yağ asitleri aynı zamanda inflamatuar ve bu biz DHA ve EPA uzun zincirli omega 3 yağ asitleri rick olan balık yağı veya balık nispeten yüksek alımı sahip hakkında çok duymak bir nedeni de budur. Çoğunlukla kırmızı ette bulunan araşidonik asit (AA) adı verilen uzun zincirli omega-6 yağ asidi, inflamatuar olduğunu. Ancak tüm kötü değil. Biz tamamen AA ortadan Eğer biz iyi daha fazla zarar ve aslında bağışıklık bastırma, bu ezine ikinci kısmının konu neden olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text