Pages

22 Haziran 2012 Cuma

Tiroid Kanseri Belirtileri

Kanser artık yıllar yılı yaygın bir sorun haline gelmiştir. Dünya çapında bir halk sağlığı tehlike arz. Sorun, belirsiz etyolojisi, erken tanı yöntemi eksikliği yanı sıra güvenli ve etkili tedavi yaklaşımı devam ediyor. Kanser translasyonel araştırma, uygulamalı çalışma başucu tür bir tezgah kanser sorulara cevap sağlamaya özen göstermektedir. Bu kanser sorunu doğru bir çare oluşturmak için laboratuvar bulguları ve klinik araştırmacılar kullanır.

Diyelim teknoloji vücut prosesleri ile küçük tümörleri belirlemek için elde edilebilir varsayalım. Erken teşhis tedavinin başarısının en olasılığı anlamına gelir. Daha az zarar, olmaya daha fazla. Mutasyon nasıl çevresel faktörler sonucu dışarı bulma DNA düzeyinde tedavi için olası ışık sağlar. Mutasyonu tam yerini saptayarak ve tam mekanizması kesin nedeni gönderilen, tedavi için doğum sağlayabilir.

Patofizyolojisi bilmek de normal hücreleri daha az toksik bulunuyor tedavisi hakkında getirebilir. Şans için DNA ve RNA uzağa sabitleme immün yanıtı artırılması için genişler. Potansiyel olarak etkin ve güvenli anti-kanserojen ilaçlarla ilgili fizibilite çalışmaları da bir bonus olabilir. Diğerleri arasında Bu kanser translasyonel araştırma dünya çapında hedefleri vardır. Ama, önce e-posta adresi bilgilerini mümkün olan, sadece kanseri önlemek için mutfak uzmanı tutmak için çok şey yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text